Metodalitati de plata

Metode de plată

1 . Conditii de comanda

Pentru a plasa o comanda pe www.cadoudulce.ro , sunt necesare :

1.1 Completarea integrala a formularului de comanda;

1.2 Acceptarea neconditionata a termenilor contractului de vanzare si conditiile de utilizare, inclusiv colectarea si, dupa caz, utilizarea datelor cu caracter personal .

  1. Plata

Poti achizitiona produsele prezentate pe  www.cadoudulce.ro, utilizand urmatoarele metode de plata:

2.1. Online prin card bancar

Valoarea comenzii va fi debitata de pe cardul tau în momentul introducerii datelor bancare şi aprobării (din aplicaţia ta de banking). CadouDulce.ro a luat toate masurile necesare pentru securitatea tranzactiilor tale cu cardul bancar si toti detinatorii de carduri bancare sunt supusi unor controale de validare. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). In cazul in care tranzactia nu este aprobata de banca ta, comanda nu va fi procesata. Nu este perceput niciun comision pentru tranzactii efectuate cu card. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, CadouDulce.Ro utilizează drept procesator de plăţi Netopia Payments. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb valutar al bancii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei Netopia Payments iar CadouDulce.Ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

2.2 Plata la livrarea comenzii (ramburs)

Comanda se achita în numerar reprezentantului firmei de curierat sau cu card bancar în cazul ridicării personale de la Easybox, la livrarea coletului.

2.3. Plata prin virament bancar

Comanda se poate achita prin virament bancar, mentionandu-se la detaliile platii numarul de comanda si data realizarii acesteia.

IBAN: RO93BTRLRONCRT0CF5117401 deschis la Banca Transilvania

 Alegerea unei modalitati de plata nu presupune niciun comision.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Login

Bine ai venit pe CadouDulce.Ro