Politica de retur

Politică de retur

1.1 Dreptul de anulare a comenzii
Ai dreptul de a anula comanda, indeplinind conditiile de mai jos:

  1. Daca nu este finalizata comanda on-line (checkout), poti anula procesul apasand butonul inapoi de pe browser-ul tau.
  2. In cazul in care ai finalizat comanda on-line (checkout) si ai primit mesajul generat automat pentru confirmarea comenzii, poti anula comanda prin completarea formularului de contact, accesibil pe https://cadoudulce.ro/contact, printr-un e-mail la adresa contact@cadoudulce.ro sau telefonic.

1.2. Retururi / modificari
Ai dreptul de a returna intreaga comanda sau o parte a acesteia in termen de 14 zile calendaristice de la data la care ai primit-o, fara a fi obligat sa ne spui motivul pentru care doresti sa returnezi produsele. In acest caz, platesti doar costurile de transport pentru returnarea produselor.

Daca motivul returului consta in vicii ale produsului (produs neconform) sau erori de livrare (produsul comandat nu s-a livrat in cantitatea, marimea sau culoarea comandate sau a fost livrat alt produs decat tipul comandat, etc.) costurile de transport pentru retur vor fi suportate de CadouDulce.Ro, DOAR prin firma de curierat Cargus Curier sau Sameday (daca optezi pentru depunerea intr-un locker Easybox). In cazul in care ai optat pentru un alt serviciu de curierat decat cele agreate, taxa de transport pentru retur va fi suportata de catre tine. De asemenea, trebuie sa te asiguri ca returul va fi predat catre curier in maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Retururile ce depasesc acest termen vor fi refuzate. Recomandarea noastra este sa trimiti returul in maximum 5 zile de la primirea comenzii, pentru a lua in calcul timpul de tranzit catre depozitul CadouDulce.Ro
Pentru a iti exercita dreptul de retur, trebuie sa completezi si sa trimiti formularul de retur, disponibil aici – https://cadoudulce.ro/formular-de-retur. Este responsabilitatea ta sa expediezi produsul in aceeasi stare in care l-ai primit, fara a fi scos eticheta produsului. Nerespectarea acestor conditii duce la respingerea cererii de retur de catre CadouDulce.Ro

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate trebuie:

  1. fie sa trimiti coletului prin curier rapid la cu completarea prealabilă a formularului de retur.
  2. fie prin predarea coletului într-un easybox Sameday, cu completarea prealabilă a formularului de retur.

Pentru imbunatatirea continua a serviciilor oferite te rugam sa ne trimiti feedback la adresa contact: contact@cadoudulce.ro.

Daca doresti schimbarea produsului, ai urmatoarele optiuni:

1.2 sa respecti politica si procedura de retur detaliata mai sus si sa efectuezi o noua comanda.

1.3 Conditii de returnare

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la produsele achizitionate online, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Pentru returnarea produselor achizitionate, trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

1.3.1 Produsul trebuie sa fie in ambalajul original si in aceeasi stare in care l-ai primit, impreuna cu eticheta.

1.3.2 Returul produsului va avea loc in termen de maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

1.3.3. Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii conditiilor de returnare de mai sus.

1.3.4. Recomandarea noastra este sa verifici cu atentie fiecare produs dupa primirea comenzii, starea si ambalajul acestuia, astfel incat sa ne poti semnala in timp util eventualele neconformitati.

1.3.5. CadouDulce.Ro isi rezerva dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari, returul respectiv nu respecta conditiile de returnare mentionate in prezenta sectiune si in Politica de anulare si retur.

1.3.6. În cazul cadourile personalizate, dreptul de retur nu mai este valabil în condiţiile legii.

1.4 Restituirea valorii produselor returnate
In cazul oricarui retur efectuat cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate va fi rambursata. Restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre CadouDulce.Ro, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea returului, prin virament in contul bancar al cumparatorului, specificat in formularul de returnare completat online.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Login

Bine ai venit pe CadouDulce.Ro